Ontwikkeladvies 

 

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt tijdelijk een subsidie beschikbaar ter waarde van €700,- voor werknemers om hun loopbaan en situatie op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Daar kun jij als werkende gratis gebruik van maken!

De regeling is alleen dit jaar ( 2020) beschikbaar of tot het subsidiepotje leeg is!

 

Waarom dit ontwikkeladvies?

Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het mensen stimuleert om de regie van hun loopbaan in eigen handen te nemen. Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, je competenties en je toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Persoonlijk ontwikkelplan

Samen met jou ga ik kijken hoe jouw situatie eruit ziet. Wat kun je goed, wat vindt je leuk, wat geeft en wat kost energie? Wat zijn de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Zit je de komende jaren nog goed of is het slim om ook eens verder te kijken of iets te veranderen aan je huidige baan? Een soort APK van je loopbaan!

Je krijgt een beter beeld van je kwaliteiten, valkuilen, wensen en mogelijkheden en je weet wat je kunt doen om nog een aantal jaren met plezier te kunnen blijven werken. Met behulp van het ontwikkeladvies maak je vervolgens een persoonlijk ontwikkelplan.

 

Wat & hoe?

Meld je aan via post@elsmaas.nl of telefoon 0629596069 en vermeld je geboorte datum en emailadres. Ik meld je dan aan en zodra ik een code ontvang van het ministerie kunnen we van start. In totaal beslaat dit traject uit 4 uur individuele loopbaanbegeleiding.
Het is maatwerk, dus het ‘wat en hoe’ bespreken we bij de start!