top of page

Ontwikkeladvies 

De Loopbaan-APK

Reflecteer eens op je loopbaan en op hoe je daarmee verder wilt!

 

Ben je werkzaam in of voor de orkesten, opera, ballet, poppodia?

Op het podium of in een ondersteunende functie?

In dienst of als ZZP’er, remplaçant of freelancer?

En wil je eens stilstaan bij de ontwikkeling van je loopbaan?

 

Dan kun je gratis gebruik maken van de loopbaan APK. In drie gesprekken van ongeveer anderhalf uur met een loopbaancoach met affiniteit van de sector reflecteer je op jouw ontwikkeling, jouw loopbaanwensen en maak je zo nodig plannen om die wensen te realiseren. Zo ben je goed voorbereid op de uitdagingen die op je pad komen in jouw vak en op een arbeidsmarkt die steeds beweeglijker wordt.

 

Wat

In drie gesprekken nemen we je loopbaan door en reflecteren daarop. Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt? Hoe zit je nu in je vak, in je werk en in je energie? Hoe zie je je toekomst in de sector, of misschien daarbuiten? Waar liggen kansen en bedreigingen en hoe kun je daar goed mee omgaan? Wat zou je eigenlijk moeten bijleren? Zo neem je even afstand van de dagelijkse hectiek en bedenk je hoe je verder wilt met je loopbaan. Zodat je (weer) met focus en energie verder kunt.

Betekent dat dat je een probleem in je werk moet hebben om gebruik te maken van de loopbaan APK? Zeker niet, de loopbaan APK is juist bedoeld om problemen in je loopbaan vóór te zijn zodat je zelf de regie houdt over je werk en loopbaan.

bottom of page